جزئیاتی از استعفای مدیر مرکز اطلاعات ملی آمریکا

شنبه 2 خرداد 1405
07:21
جزئیاتی از استعفای مدیر مرکز اطلاعات ملی آمریکا در حالیکه در ماه‌های اخیر دولت آمریکا شاهد چند استعفا بوده است،مدیر مرکز اطلاعات ملی آمریکا که رسانه ها در ساعت های گذشته از استعفای او خبر دادند،علت استعفای خود را مسائل خانوادگی اعلام کرد.

العالم ـ آمریکا

تولسی گابارد، مدیر مرکز اطلاعات ملی آمریکا از سمت خود استعفا داده و از ماه آینده میلادی از سمت خود کناره‌ گیری می‌کند.

مدیر مرکز اطلاعات ملی آمریکا پیش از این در اظهاراتی در سنا، توجیه ترامپ برای آغاز جنگ با ایران را زیر سوال برده بود.

گابارد گفته بود جمع بندی دستگاههای اطلاعاتی آمریکا این است که ایران از زمان جنگ ۱۲ روزه به این سو تلاشی برای افزایش غنی سازی انجام نداده است.

این در حالیست که ترامپ مدعی بود برای رفع یک «تهدید فوری» از سوی ایران در زمینه برنامه هسته‌ای، جنگ را آغاز کرده است.

پیش‌تر چندین مقام دیگر آمریکایی از جمله رئیس مرکز مبارزه با تروریسم، وزیر نیروی دریایی، وزیر کار و رئیس ستاد ارتش از سمت‌های خود استعفا داده‌ بودند.

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: سرنوشت قمار تقابل با جمهوری اسلامی شکست همه‌جانبه است


اژه‌ای: حفظ وحدت ملی بخشی از امنیت ملی کشور است


کنایه بقایی به مقاومت ایرانیان در برابر متجاوزان در طول تاریخ


رسانه ملی باید منادی وحدت و انسجام ملی باشد


پزشکیان: خرمشهر امروز ایران، خلیج فارس و تنگه هرمز است


ملت بصیر ایران نقشه دشمن را خنثی خواهد کرد


پیام رییس مجلس به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر


انهدام شبکه آموزش دیده عناصر تروریستی در فارس


سردار کارگر: میدان نبرد در اختیار ایران است


غزه: وقتی که دارو به رؤیایی محال تبدیل می شود +فیلم